Implementatie

Samen sprinten naar resultaat

Proof of Concept

De Proof of concept levert een concept inrichting op, zodat duidelijk is welke onderdelen verdieping nodig hebben, waar de aandachtspunten liggen en mogelijk maatwerk nodig is.

De Proof of concept is een blauwdruk voor de implementatie fase. Maar dan niet alleen op papier, maar ook daadwerkelijk ingericht in Odoo. 

Direct na de Proof of concept start de implementatie met uiteraard de kennis en inrichting die is opgedaan bij de Proof of concept fase.


De Implementatie met Sprints 


In de project definitie stellen we een sprint planning op.

Iedere sprint bevat een business proces of een gedeelte van een business proces welke wij gaan inrichten. Bijvoorbeeld CRM. De sprint heeft als resultaat een verbeterde versie van een werkende Odoo-applicatie. Dit resultaat maken we samen met u neer in een aantal iteraties.

De inhoud en het te bereiken resultaat wordt in overleg van tevoren bepaald in de Sprint Planning van de 2-wekelijkse sprints.

De bijbehorende werkzaamheden worden verdeeld en ingepland binnen het tijdsbestek van de Sprint. De 1e Sprint heeft als begin de eerste setup inrichting in Odoo. 

Na afloop van elke Sprint is Odoo een stukje ingericht. Dit resultaat wordt geƫvalueerd met de opdrachtgever en verwerkt in de inhoud van de volgende Sprint. Op deze manier wordt er in elke sprint iets toegevoegd aan de voorgaande versie van Odoo, totdat een voldoende geoptimaliseerd resultaat voor uw organisatie is bereikt.

Wij maken hierbij gebruik van de scrum methode.