Odoo implementaties

Installatie & migratie

We installeren Odoo op uw eigen infrastructuur of op een beveiligde VPS (Virtual Private Server) in een datacenter in Nederland. Deze laatste heeft als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van het systeem en de opslag van uw gegevens. 

Na installatie is er een testdatabase beschikbaar. Bij aanvang van de implementatie installeren we direct een lege Odoo omgeving. Hierop richten we stapgewijs en iterarief Odoo in volgens uw wensen en doelstellingen. 

Het migratieproces start gelijktijdig met de implementatie. Via diverse technieken worden klantgegevens, artikelnummers, projectdata of andere gegevens uit uw huidige administratie overgezet naar Odoo. 

Direct uw gegevens efficiënt managen

Door de heldere en gebruiksvriendelijke interface kunt u direct beginnen met het efficient managen van uw bedrijfsgegevens. Dit geeft meer inzicht in uw huidige bedrijfsvoering en biedt nieuwe kansen om uw business (processen) te verbeteren.

Aan de slag!

We helpen u om de odoo applicaties in gebruik te nemen. Dit doen we door Odoo te configureren, bedrijfsprocessen te optimaliseren en mensen op te leiden en te mobiliseren. Een Odoo implementatie is immers pas succesvol wanneer medewerkers enthousiast zijn én kundig genoeg zijn om met de applicaties te werken.

 

Vraag een Odoo demo aan

Meer dan 500.000 bedrijven gebruiken Odoo. Bent u ook klaar om uw business te laten groeien? Ga aan de slag met Odoo.